EKSKLUSIF] Pakaian yang Pernah DiMilik Oleh Lee Min Ho Dijual Secara Eksklusif di 11street

LMH-02.jpg 
Duta Jenama 11street merangkap bintang terkenal Korea, Lee Min Ho akan menganjurkan kempen memungut derma secara atas talian untuk meningkatkan dana bagi Persatuan Kanak-kanak Spastik Selangor dan Wilayah Persekutuan (SCAS&FT), dengan harapan untuk membeli peralatan-peralatan fisioterapi baru untuk kanak-kanak spastik palsi serebrum.

Bagi membantu, 11street telah melancarkan kempen amal Jualan Kilat Pakaian Lee Min Ho, pelbagai pakaian yang pernah dimiliki oleh Lee Min Ho akan dijual secara eksklusif di 11street, dengan pakaian berharga di bawah RM170. Semua hasil daripada jualan amal seluar, baju dan lebih banyak pakaian Lee Min Ho akan disalurkan kepada persatuan berkenaan dan ianya digunakan untuk membeli peralatan fisioterapi baru seperti kerusi roda dan bingkai dinding. Jualan kilat akan bermula 14 Mac 2016 ini dan berakhir pada 31 Mac 2016. Untuk mengetahui lebih lanjut, layari laman web LMH Flash Sale.

Menurut Lee Min Ho, Kanak-kanak adalah harapan masa hadapan dan mereka memerlukan kasih dan saying daripada kita. Palsi serebrum adalah satu penyakit yang mana ramai orang bercakap mengenainya tetapi beberapa sahaja yang memahaminya. Walaupun kebanyakan  daripada mereka sudah biasa dengan istilah ini, terdapat lebih banyak tentang penyakit ini yang ramai orang gagal untuk mengenali, terutamanya pergelutan yang dihadapi untuk menyediakan kanak-kanak istimewa ini dengan rawatan yang terbaik yang diperlukan. Selain itu, jualan amal tersebut dapat membantu menyediakan peluang yang sama dan kehidupan yang lebih baik kepada kanak-kanak ini, dan satu hari mengetepikan tanggapan salah bahawa seseorang kanak-kanak yang dilahirkan dengan palsi serebrum atau ketidakupayaan yang lain akan mengalami kesukaran menyesuaikan diri dengan dunia ini. 

LMH-1.jpgLMH-03.jpg