[TIP CANTIK] 10 Cara Raikan Wajah Anda Agar Kelihatan Menawan yang Membuat Anda Ingin Mencubanya!

“14 Februari” 
Masanya memadu cinta, mengikat sayang dan terus menawar rindu. Persiapkan dirimu persis Puteri agar si dia menyambutmu lagak sang Putera. 

Christian Dior - “Jangan biarkan kelopak matamu sunyi dan togel sahaja. Inilah masanya menyerlahkan sepasang matamu yang ayu itu dengan canda warna-warna manis.”
CD.jpg 

Shu Uemura - “Jangan lupa perincian akhir wajah untuk menyerlahkan aura yang bercahaya dengan kemasan tatarias lut sinar.” 
Shu-Umura.jpg

Too Face Melted - “Cinta itu adakala hadir dengan hanya lemparan sekilas senyuman. Hiasi ulas bibir dengan rona lembut namun punya pukauan.” 
Too-faced.jpg

TheFaceShop - “Oh, jangan lupa juga persiapkan tubuhmu dengan harum bau mawar yang memikat. Bersiram bak puteri dan lumurinya dengan losen halus teksturnya.” 
TheFaceShop.jpg

For beloved One - “Dapatkan lapikan kanvas wajah berkemilau dalam usapan tipis bedak asas agar si dia masih mampu menikmati keaslian wajahmu.” 
For-beloved-One.jpg

Etude House - “Hiasi wajah dengan rona manis si merah jambu. Ia bisa menundukkan kuasa sang lelaki kala menatap mata dan mengoles pipimu.” 
Etude-House.jpg

Diptyque - “Aroma dan keharuman memberikan efek yang tidak sedikit dalam membangkitkan suasana hangat antara kamu dan dia.” 
Diptyque.jpg

Etude House - “Jangan lupa bawa losen tangan bersamamu kala dating samanya. Selain untuk mengekalkan kelembapan kulit, ia juga memberi kesegaran bau buat tapak tanganmu nanti.” 
Etude-House-2.jpg

Annick Goutal - “Haruman minyak wangimu mampu mengikat ikatan dan rindunya buat kamu. Pilihlah semburan yang manis berfloral menggetarkan.” 
Annick-Goutal.jpg

Chanel - “Serlahkan kualiti kulitmu berkilauan bak mutiara dengan perincian asas kulit yang memberikan efek wajah glowing dan sihat.” 
Chanel.jpg


Tag: #Tipcantik