[GEMPAR] Tasha Manshahar Jatuh Cinta dengan Mr. H. Siapakah Mr. H Itu?

Tasha.jpg

Penyanyi muda yang sedang hangat mencipta nama dengan lagu-lagu yang berjudul Ragu-ragu dan Cuba Teka, Tasha Manshahar nampaknya sudah jatuh cinta dengan Mr. H. Siapakah Mr. H? 

Menurut Tasha, Mr. H itu adalah jenama produk harian pilihan ramai iaitu Himalaya. Baru-baru ini,  Tasha Manshahar dilantik menjadi duta sulung bagi jenama Himalaya. Imejnya yang berhijab  dan merupakan guru Bahasa Inggeris itu dipertanggungjawabkan selama setahun sebagai duta terbaru. Permulaan, Tasha akan menyemarkan kempen  #IStartMyDayWithHimalaya yang dilancarkan bersempena pelantikannya sebagai wajah bagi variasi produk Himalaya.

“ Saya amat berbesar hati dipilih sebagai wajah jenama Himalaya kerana ia sememagnya saya seorang yang menggemari produk berasaskan bahan semula jadi. Selain itu, saya juga adalah pengguna setia produk ini ” kata Tasha. 

Kempen ini disasarkan kepada golongan muda untuk lebih mempercayai produk berasaskan herba atau bahan semula jadi. Selain menjaga dan merawat, produk keluaran Himalaya mampu memberi persepsi positif dalam gaya hidup generasi muda masa kini. Selain Tasha, empat bintang media sosial terkenal iaitu Pipi Razi, Nina Khalil, Jaharee dan Deeba Halil yang akan sama-sama memperhebatkan kempen #IStartMyDayWithHimalaya. Tasha juga akan mempromiskan kempen ini dengan  road show di beberapa bandar utama di seluruh negara. 

NSC-50ml.jpgPurifying-Neem-Face-Wash(new).jpg